Vis menu

Mor-far-barn hold (MFB)

Børn fra 0-4 år med en forælder. 

På dette hold skal der udforskes i gymnastikredskaber, og leges med bolde, i huler, og med de store skumklodser. Vi skal danse, hoppe, rulle, løbe og meget mere. Det vigtigste er at både børn og forældre har det sjovt sammen.

Det forventes, at forældrene/bedsteforældrene er omklædte i idrætstøj og deltager aktivt i timerne.

  


Tilmeld/Læs mere - (0)

Krudtuglerne (KRUDT)
Krudtuglerne er et hold for gymnastikglade børn i alderen 3-5 år. Holdet er uden mor og far.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Turbo Tons (TURBO)
Turbo tons for 10-15 årige som gerne vil bruge kroppen med fart over feltet
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring Fiduserne (FIDUS)

På holdet Funky Fiduser for 5-7 årige skal vi hygge grine og hoppe rundt. Vi har fokus på balance, motorik og alt det sjove vi kan bruge vores krop til. Vi skal bruge vores muskler til at klare de svære forhindringer og der skal fart på! Vi skal nyde at bevæge os til musikken og synge med på alle de gode børnesange.

Holdet er uden forældre, og man møder op omklædt med bare tær eller gymnastiksko.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Spillopperne (SPILO)
På holdet øver vi både grov og finmotorikken. Vi leger lege, laver motorikbaner, leger sanglege og har masser af fart over feltet. Holdet er uden forældre i gymnastiksalen.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Girl Power (GP)

 

Disco og hiphop for drenge og piger i 5-8. klasse

På dette hold vil der blive danset igennem på et højt niveau. Der vil blive danset disco og hiphop, som også kommer til at udgøre de to danse, som skal vises til opvisningen 2022. På dette hold vil man opleve super godt sammenhold og gode/nye venskaber. På holdet forventes det at man har danset før eller har rytme i kroppen samt. er lærenem. Kom endelig forbi til en prøvetime ved tvivl.

 
 
 


Tilmeld/Læs mere - (1)

Stjernespring (STJER)
Stjernespring er et hold hvor vi kommer til at udfordre ungerne. Vi skal lære nogle seje spring både på minitrampolin og airtrack, mens vi har det super sjovt. Derudover skal vi lave en super sej opvisning til foråret.

Man skal kunne lave kolbøtter, eller som minimum være indstillet på at skulle lære det for at kunne deltage på dette hold. Det er også nødvendigt at man kan være stille og lytte når der er behov for det :-)

Husk at vi træner i idrætstøj og gymnastiksko eller bare fødder.


Tilmeld/Læs mere - (2)

Junior Spring (SP 1)

Spring for let øvede 9-12 år

Et hold med gang i. Vi laver rytmisk gymnastik, sjipper (Rope skipping) i enkelt tove og double dutch - men hovedfokus er på spring. Vi springer både på gulv, airtrack og i trampolin i forskellige højder alt efter niveau. Hvis du har gået til gymnastisk før så er dette lige holdfet for dig som gerne vil blive bedre og have det sjovt sammen med en masse venner. 

 

 


 
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Herrer (HER)
Herregymnastik for herrer, 40+
 
På herreholdet får vi arbejdet med hele kroppen til god musik og med godt humør 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Motion og tons for kvinder (MOT)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Kommende aktiviteter


Seneste nyheder