Vis menu

Mor-far-barn hold (MFB)

Børn fra 0-4 år med en forælder. 

På dette hold skal der udforskes i gymnastikredskaber, og leges med bolde, i huler, og med de store skumklodser. Vi skal danse, hoppe, rulle, løbe og meget mere. Det vigtigste er at både børn og forældre har det sjovt sammen.

Det forventes, at forældrene/bedsteforældrene er omklædte i idrætstøj og deltager aktivt i timerne.

  


Tilmeld/Læs mere - (2)

Dancing Diamonds (DD)

På De Dansende Diamanter kan alle med danselyst være med, men man skal være klar til sved på panden. Der vil blive lavet en disco- og hiphopdans der bliver vist til opvisningen i foråret 2025. Der bliver danset seriøst på holdet, men der er stadig plads til sjov og hyggelige stunder.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Krudtuglerne (KRUDT)
Krudtuglerne er et hold for gymnastikglade børn i alderen 3-5 år. Holdet er uden mor og far.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring Fiduserne (FIDUS)

På holdet Funky Fiduser for 5-7 årige skal vi hygge grine og hoppe rundt. Vi har fokus på balance, motorik og alt det sjove vi kan bruge vores krop til. Vi skal bruge vores muskler til at klare de svære forhindringer og der skal fart på! Vi skal nyde at bevæge os til musikken og synge med på alle de gode børnesange.

Holdet er uden forældre, og man møder op omklædt med bare tær eller gymnastiksko.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Spillopperne (SPILO)
På dette hold skal vi springe en masse og vi skal også danse og lave Akro. 🤸🏽‍♀️Vi skal lege en masse og have det rigtig sjovt. 🛝Når man starter forventes det at man kan stå stille og høre efter. 🧍🏽‍♀️🧍🏽Til træning skal man møde op i gymnastik tøj, bare tær👣 eller gymnastik sko og en drikkedunk. Voers niveau er mellem så det forventes derfor at man kan lave mindst 🤏🏻en kolbøtte. Vi vil prøve at hjælpe og forbedre alle og så glæder vi os til at se dig😊


Tilmeld/Læs mere - (1)

Girl Power (GP)

Girl Power er holdet for piger, som er klar til at få pulsen op og sved på panden, men på den fedeste måde. Der bliver danset på et højt niveau, så man skal gerne have danset før, da man ellers kan finde det for udfordrende at følge med på holdet. På dette hold bliver der danset disco og hiphop til noget af det nyeste fede musik, som vil danne rammerne for de to danse, vi skal vise til opvisningen i foråret 2025. På dette hold medfølger der danse-tøj til opvisningen, som børnene får lov til at beholde efter sæsonen.


Tilmeld/Læs mere - (1)

Stjernespring (STJER)
Stjernespring er et hold hvor vi kommer til at udfordre ungerne. Vi skal lære nogle seje spring både på minitrampolin og airtrack, mens vi har det super sjovt. Derudover skal vi lave en super sej opvisning til foråret.

Man skal kunne lave kolbøtter, eller som minimum være indstillet på at skulle lære det for at kunne deltage på dette hold. Det er også nødvendigt at man kan være stille og lytte når der er behov for det :-)

Husk at vi træner i idrætstøj og gymnastiksko eller bare fødder.


Tilmeld/Læs mere - (0)

Tempo Team (SP 2)

På Tempo Team træner vi øvede spring som flikflak, salto, overslag og meget mere   Derudover bliver der trænet en rytmisk serie, der også vises til opvisningen til foråret 2025. På holdet skal man have gået til gymnastik før, da vi starter på et øvet niveau. Vi springer med bare fødder eller gymnastiksko (ingen kondisko) 


OBS: Holdet træner i SKIF-hallen.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Herrer (HER)
Herregymnastik for herrer, 40+
 
På herreholdet får vi arbejdet med hele kroppen til god musik og med godt humør 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring og Sjip (SPSJ)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Kommende aktiviteter


Seneste nyheder